Door het uitbesteden van uw inkomende telefonie, kunt u uw indirecte kosten verlagen en mist u geen gesprek! Want ieder gemist gesprek, is een gemiste klant!

Wie zijn wij?
7tot7 is een zakelijke telefonische dienstverlener. Met een team van enthousiaste en professionele telefonistes met jarenlange ervaring, beantwoorden wij de telefoon als uw eigen telefoniste.

Wij werken voor diverse opdrachtgevers van advocatenkantoren tot winkels en van opleidingsinstituten tot ICT-bedrijven. Voor zzp-ers als multinationals en alles wat daar tussen zit. Tevens is ons dochterbedrijf: Dokterstelefoon B.V. zich volledig gaan richten op de gezondheidszorg. Kijk op hun website voor de mogelijkheden. www.dedokterstelefoon.nlĀ 

Hoe gaat het in zijn werk?
Na het invullen van een uitgebreide vragenlijst maken wij een campagne voor u aan in ons uitgebreide softwaresysteem. Na een intensieve training zijn de telefonistes op de hoogte van uw werkwijze. U krijgt van ons een doorschakelnummer, deze is uniek en alleen voor uw bedrijf. Zo beantwoorden wij altijd de telefoon met uw bedrijfsnaam.

De voordelen van 7tot7:
– U betaalt per gesprek, dus ook zzp-ers kunnen hierdoor goed gebruik maken van onze dienst
– Wij werken met ervaren en betrokken telefonistes die u en uw kantoor kennen
– Wij werken volledig volgens uw protocol en werkwijze
– Na ieder gesprek ontvangt u een gratis gespreksnotitie
– Ruime openingstijden

 

Press here for English